Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Сергій Петлюк

Вівторок, 24 листопада 2015, 16:30

Петлюк переміг на конкурсі молодих художників в Лондоні

Сергій Петлюк

Художник з Івано-Франківська Сергій Петлюк став переможцем конкурсу молодих художників у Англії та виграв 20 тис фунтів.

Про це повідомляє Івано-Франківський обласний портал Репортер.

Відтак, про перемогу на відкритому конкурсі для молодих художників з України та Великобританії Uk/Raine Сергія Петлюка з Івано-Франківська оголосили вчора у Лондоні.

Сергій Петлюк виграв головний приз у 20 тисяч фунтів.

Зазначимо, із 10 тис робіт, які подали 2,1 тис художників, у фінал потрапили 30 митців з двох країн. Фіналістів обирали у 5 категоріях: інсталяція, нові медіа, живопис, скульптура та стріт-арт. Переможець кожної категорії отримає 10 тисяч фунтів стерлінгів.

Зараз усі роботи фіналістів експонуються в лондонській галереї "Саатчі" з 24 листопада до 3 січня, а сам конкурс проводять Фонд Firtash Foundation і лондонська галерея "Саатчі".

"Створені з допомогою нових медіа-засобів, мої твори – відео та інтерактивні інсталяції – є безперервним дослідженням контакту між чутливістю тіла та різних течій життя – вивчення перетину різних меж і поверхонь – особистісні, психологічні, культурні, географічні, економічні і т.д", – розповідає Сергій Петлюк.

Розмова зі Сергієм Петлюком на Варіантах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.