Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

таксі

openlviv.net

Середа, 25 листопада 2015, 16:54

На Львівщині пасажир поранив водія таксі та забрав його авто

таксі

24 листопада до правоохоронців у Кам'янці-Бузькій звернувся таксист, який повідомив, що невідомий пасажир поранив його ножем та викрав автомобіль.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За словами таксиста, близько 20.00 год у місті Кам’янка-Бузька до його автомобіля сів чоловік і попросив відвезти його до села Дмитрів. Коли вони виїхали за межі міста, пасажир вдарив водія ножем, а коли таксист вийшов з автомобіля, зловмисник сів за кермо і поїхав.

Потерпілого таксиста доставили до лікарні, медики діагностували у нього колото-різану рану грудної клітки.

Як зазначають у поліції, правоохоронці Радехівського та Червоноградського відділу поліції встановили особу зловмисника, який виявився 22-річним місцевим мешканцем.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Призначено судово-медичну експертизу, триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.