Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

ua.112.ua

Четвер, 26 листопада 2015, 16:24

Нацбанк ліквідував Інтеграл-банк

Нацбанк

Нацбанк ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку ПАТ "Інтеграл-банк".

Про це повідомила прес-служба Національного банку України.

Відтак, 25 листопада Національний банк України за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Інтеграл-банк".

Зазначимо, "Інтеграл-банк" був визнаний проблемним у серпні 2015 року через невиконання банком своїх зобов’язань перед вкладниками та кредиторами. Після віднесення банку до категорії проблемних було встановлено факти невідображення ним у бухгалтерському обліку документів клієнтів, що не виконані у встановлений законодавством строк, а також погіршилися фінансові показники діяльності банку.

Через відсутність коштів банк не виконував своєчасно та в повному обсязі законні вимоги вкладників та інших кредиторів.

Зважаючи на всі ці обставини Національний банк з метою захисту інтересів вкладників 15 вересня 2015 року відніс ПАТ "Інтеграл-банк" до категорії неплатоспроможних.

Нагадаємо, раніше Нацбанк ліквідував АКБ "Капітал"ПАТ "Унікомбанк"ПАТ "Укркомунбанк"ПАТ "Укргазпромбанк"ПАТ "Східно-промисловий комерційний банк"ПАТ "Український професійний банк" та ПАТ "Банк Національний кредит", ПАТ "Радикал-банк" та ПАТ АБ "Столичний", ПАТ "КБ "Надра"ПАТ "Енергобанк"банк "Стандарт"ПАТ "Омега-банк". Також ще у березні Нацбанк України відніс АТ "Дельта Банк", ПАТ "Кредитпромбанк" до категорії неплатоспроможних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.