Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 26 листопада 2015, 17:34

На Львівщині при спробі викрасти авто грабіжник вистрелив у власницю іномарки

поліція

У Золочівському районі потенційний покупець авто виявився грабіжником та вистрелив у власницю машини: жінка у лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

25 листопада у Золочівський відділ поліції звернувся місцевий мешканець, який розповів, що його сестра, яка мешкає в одному з сіл Золочівського району, планувала прадати автомобіль «Фольксваген Транспортер».

Як встановили правоохоронці, жінка заїхала у Золочів, де зустрілась з приватним підприємцем, мешканцем Бродів, який прийшов на зустріч для тгого, щоб викрасти авто.

«Під час зустрічі чоловік силою заштовхав власницю «Фольксвагена» у салон авто, прикував кайданками до сидіння та поїхав у напрямку Бродів. Оскільки жертва кричала та пручалась, зловмисник вистрелив їй у голову з травматичного пістолета «Форт». Як пізніше встановили медики, потерпіла отримала «наскрізне вогнепальне поранення тімяної ділянки голови», – повідомили у прес-службі поліції.

Зловмисник був затриманий поблизу Бродів, власницю авто госпіталізували, наразі вона перебуває у критичному стані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.