Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівський трамвай

Четвер, 26 листопада 2015, 17:14

У Львові тимчасово не курсуватиме трамвай №1, на п'яти маршрутах – зміни

Львівський трамвай

З 27 до 28 листопада трамваї № 1, 2, 6, 7, 9, 10 курсуватимуть зі змінами через заміну колії на вул. Винниченка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували в ЛКП "Львівелектротранс", з 21.00 год. 27 листопада до 23.00 год. 28 листопада у місті проводитимуть роботи з заміни аварійної ділянки колії на вул. Винниченка, 10-12.

Відтак, до 11.00 год. 28 листопада курсування трамваїв маршрутів № 1, 2, 6, 7, 9, 10 на цій ділянці буде припинено. Після 11.00 год. 28 листопада трамваї здійснюватимуть рух за напрямками:

- №2: вул. Пасічна – вул. Дорошенка – вул. Коновальця. З кінцевої зупинки на вул. Коновальця трамваї курсуватимуть по вул. Чупринки – вул. Котляревського – вул. Вітовського – вул. І.Франка – вул. Личаківська – вул. Пасічна.

- №6: Залізничний вокзал – вул. Ст. Бандери - вул. Київська – вул. Котляревського – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал.

- №7: Погулянка – вул. Личаківська – вул. І.Франка – вул. Вітовського – вул. Сахарова – Аквапарк.

- №10: вул. Пасічна – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал. З кінцевої зупинки "Залізничний вокзал" трамваї курсуватимуть по вул. С. Бандери – вул. Київська – вул. Котляревського – вул. Вітовського – вул. І. Франка – вул. Личаківська – вул. Пасічна.

Трамваї №3, 9, 11 курсуватимуть за своїми напрямками, а №1 не виїжджатиме на лінію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.