Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Олексій Коломійцев

П'ятниця, 27 листопада 2015, 17:10

Коломійцев хоче висмоктати з пальця усі соки Львова

Олексій Коломійцев

Колишній директор Львівського театру ім. Лесі Українки Олексій Коломійцев буде оскаржувати відсторонення з обійманої ним посади.

Про це Варіантам стало відомо сьогодні в Галицькому районному суді Львова, де триває судовий процес між Управлінням культури Львівської міської ради та Театром ім. Лесі Українки на предмет визнання недійсним рішення комісії з проведення конкурсного відбору, скасування наказу та визнання недійсним контракту Олексія Коломійцева з театром.

У ньому Олексій Коломійцев фігурує як третя сторона.

Режисер вимагає в театру моральну компенсацію в розмірі 7131 грн. за вимушений прогул та незаконне звільнення з посади директора театру. Відтак є можливим відкриття нової цивільної справи за його участю.

Нагадаємо, що після страйку акторів театру його звільнили з посади.

Однак через втручання Коломійцева в роботу конкурсної комісії управління культури ЛМР не могло призначити директора. Зараз тимчасовим директором є Микола Павлів.

У вересні стало відомо про те, що за результатами перевірки фінансової інспекції театру, виявлено угоду Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, який тоді очолював Олексій Коломійцев, з громадською організацією, яку Коломійцев сам раніше заснував, на понад сто тисяч гривень. Гроші Коломійцев витрачав на утримання квартири. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.