Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

П'ятниця, 27 листопада 2015, 17:33

Самопоміч у Дніпропетровську злилась з колишніми регіоналами проти патріотів з УКРОПу

Самопоміч

Керівник дніпропетровської Самопомочі Артем Хмельников разом із депутатами від колишньої Партії Регіонів – Опозиційного блоку намагалися зірвати сесію міської ради Дніпропетровська, під час якої обраний мером Борис Філатов з "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" складав присягу.

Вони наполягали, що Філатов не мав на це права, оскільки Верховна Рада не проголосувала за зняття з нього депутатських повноважень.

Демарш Самопомочі у Дніпропетровську пов’язують з підкупом її представників.

"За спробу узурпації влади шляхом створення коаліції з реваншистами фракція Самопоміч має бути розпущена. Закликаю політраду партії Самопоміч, і особисто пана Садового, вжити негайно всіх необхідних заходів. Це ганьба. Неймовірна ганьба. Особливо після того, що партія УКРОП зробила для Самопомочі у Кривому Розі", – заявив на своїй сторінці у Facebook Борис Філатов.

Нагадаємо, що партія "УКРОП" послідовно підтримувала Самопоміч у Кривому Розі під час захисту результатів кандидата від цієї партії Юрія Милобога на виборах мера.

За словами Бориса Філатова, вже сьогодні будуть підготовані документи для звільнення дніпропетровських чиновників, які підтримують зв’язки з колишніми регіоналами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.