Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

Понеділок, 30 листопада 2015, 09:55

Львівський аеропорт стає популярнішим

аеропорт Львів

У жовтні 2015 року пасажиропотік у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького зріс на 9%.

За підсумками діяльності державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького", у жовтні цього року пасажиропотік аеропорту склав 47,2 тис. пасажирів. Про це йдеться в офіційному звіті діяльності аеропорту за жовтень.

Зокрема, 76% або 35,9 тис. пасажирів було зареєстровано на міжнародних та 24% або 11,3 тис. осіб – на внутрішніх напрямках.

Відтак, у порівнянні з показником жовтня минулого року  пасажиропотік зріс на 9%. або 43,3 тисяч пасажирів.

Найпопулярнішими напрямками за пасажиропотоком стали Бориспіль, Стамбул (SAW, IST), Хургада, Варшава та Анталія. Кількість рейсів виконаних у жовтні 2015 року від та до аеропорту склала 631: 490 (78%) міжнародних і 141 (22%) внутрішніх.

Топ-5 напрямків за кількістю рейсів: Бориспіль, Варшава, Стамбул (SAW, IST), Москва (VKO) та Мюнхен, а найпопулярнішими серед пасажирів авіакомпаніями у жовтні цього року були МАУ, Ютейр Україна, LOT, Pegasus Airlines та Lufthansa.

Найбільше рейсів було здійснено авіакомпаніями МАУ, LOT, Ютэйр Россия, Lufthansa і Austrian Airlines.

Нагадаємо, 19 листопада Міністерство інфраструктури визначило п'ять кращих кандидатів на посаду керівника аеропорту "Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.