Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкомаркет

Понеділок, 30 листопада 2015, 10:37

6 із 7 львівських алкомаркетів, які втратили ліцензії, знову на ринку

алкомаркет

Управління міндоходів анулювало 7 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними товарами, міська рада – видала повторно.

Відповідно до квартального звіту ЛОДА, Генеральне управління міндоходів у Львівській області анулювало 7 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними та слабоалкогольними товарами упродовж 2015 року.   

Такому рішенню передували 354 рейди місцями продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв у Львові. Під час них працівники районних відділів міліції та районних адміністрацій виявили 29 фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, що не досягли повноліття.

По факту адміністративних правопорушень ГУ міндоходів наклало на відповідні підприємства штрафні санкцій у розмірі 79, 9 тис. грн і анулювало 7 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними та слабоалкогольними товарами. Однак 6 із 7 анульованих ліцензій були видані повторно. Причин такого рішення у звіті департаменту економічної політики Львівської міської ради не роз’яснюють.

Із 2014 року частка коштів, що надходить в бюджет Львівської міської ради зі сплати акцизного податку, збільшилася більше, ніж у 10 разів. Зараз вона складає близько 5% від загального бюджету міста.

Костянтин ЯНЧЕНКО

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.