Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Нискогуз

svoboda.org.ua

Понеділок, 30 листопада 2015, 10:52

Свободівець та депутат ЛОР Нискогуз живе на 16 тисяч

Михайло Нискогуз

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Михайло Нискогуз задекларував лише заробітну плату.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Михайло Нискогуз, студент Національного університету водного господарства та природокористування, задекларував 16 000 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

У власності Нискогуза – квартира площею 9 кв. м, а члени його сім’ї мають три квартири: дві на 9 кв. м та одну – на 12 кв. м.

Авто новообраний депутат не має, натомість його сім'я їздить на Mercedes-Benz 817 1995 року випуску.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань Михайло Нискогуз  та його сім’я не мають.

Зазначимо, Михайло Нискогуз  на цьогорічних місцевих виборах переміг у Червонограді (21,42% голосів, 28 округ), офіційно – член ВО «Свобода», активіст, у січні 2014 року його біля стадіону ім. В. Лобановського у Києві побили «беркутівці».

Згідно з виборчим списком ВО «Свобода», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Першим номером на виборах до Львівської міської ради був старший сержант Збройних сил України Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.