Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Свобода"

facebook.com/vladimir.bogun.1

Понеділок, 30 листопада 2015, 13:10

Свободівець-електромеханік Чад заробив більше мільйона

ВО "Свобода"

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Андрій Чад задекларував бізнес на майже мільйон гривень.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

У минулому році Андрій Чад, електромеханік Стрийської дистанції сигналізації та зв’язку Львівської залізниці, задекларував 1 022 770 грн загального доходу. З нього заробітна плата становила 42 100 грн, а дохід від підприємницької діяльності – 980 670 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 38 400 грн

Із нерухомості у новообраного депутата – земельна ділянка площею 84 кв. м, житловий будинок на 70 кв. м та квартира – 64,2 кв. м. Його сім’я задекларувала земельну ділянку на 20 кв. м та житловий будинок площею 40 кв. м.

Власного авто у Чада немає, натомість члени його сім'ї їздять на Peugeot Boxer 2007 року випуску.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань Андрій Чад та його сім’я не мають.

Зазначимо, Андрій Чад на цьогорічних місцевих виборах переміг у Жидачівському районі (19,36% голосів, 40 округ), офіційно – безпартійний.

Згідно з виборчим списком ВО «Свобода», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Зазначимо, кандидатом на посаду міського голови Львова партія висунула Руслана Кошулинського, який також є першим номером до Львівської облради.

Першим номером на виборах до Львівської міської ради був старший сержант Збройних сил України Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.