Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

освіта

Понеділок, 30 листопада 2015, 13:25

На Львівщині школи отримають 20 мільйонів, культура – сім

освіта

Найбільше у листопада профінансувала Львівщина установи освіти, найменше – пресу та інвестиційні проекти.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, з обласного бюджету Львівщини відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень головних розпорядників коштів впродовж тижня в повному обсязі виділено кошти в сумі 44,2 млн гривень.

Зокрема, профінансовано органи місцевого самоврядування на суму 0,7 млн грн, установи освіти – 22,5 млн грн, охорони здоров’я – 7 млн грн, соціального захисту та соціального забезпечення – 7,2 млн грн, культури та мистецтва – 2 млн грн, фізичної культури та спорту – 1,6 млн грн, засоби масової інформації – 0,1 млн грн, запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій – 0,6 млн грн, інвестиційні проекти – 0,2 млн грн,  а також інші видатки – 1,8 млн гривень.

Окрім того, надано субвенцію з обласного бюджету районним бюджетам на створення та розвиток центрів військово-патріотичного виховання – 0,3 млн гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.