Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 30 листопада 2015, 13:47

Львівські волейболісти зіграють у «Фіналі Чотирьох» Кубку України

ВК «Барком-Кажани»

Волейболісти львівських «Кажанів» зуміли пробитися до «ФіналуЧотирьох» Кубка України.

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, обігравши сумський «Хімпром-СумДУ» (3:0) та харківський «Локомотив ХГВУФК» (3:0), львівська волейбольна команда пробилася до «Фіналу Чотирьох» Кубку України з волеболу.

«В загальному я задоволений матчами у Харкові. Ми виконали наше головне завдання, а саме вийшли до «Фіналу Чотирьох» Кубку України. Дуже хорошу гру ми показали у матчі проти сумського «Хімпрома-СумДУ». Мабуть, цей матч і став вирішальним у тому плані, яка з команд, окрім «Локомотива», пройде до наступної стадії змагань», – зазначив тренер команди Ян Сух.

За його словами, зараз команда буде працювати на тренуваннях, щоб у домашніх матчах проти «Локомотива» у чемпіонаті України показати усе, на що здатна.

«Ми знаємо над чим нам найбільше потрібно працювати, тому час до львівських матчів проти «Локо» намагатимемось використати максимально
ефективно. Не обіцяю, що ми переможемо сильного суперника, але для цього зробимо усе можливе», – наголосив Ян Сух.

Зазначимо, у півфіналі 
«Фіналу Чотирьох» Кубку України «Кажани» зіграють з дніпропетровським «Дніпром», а у другому півфіналі зустрінуться з чернігівським «Буревісником-ШВСМ» та харківським «Локомотивом».

Як зазначив Ян Суха, «Фінал Чотирьох» Кубка України може відбутися у Львові з 26 по 27 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.