Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

LEONI Wiring Systems UA GmbH

Понеділок, 30 листопада 2015, 17:04

LEONI обміняла Сокаль на Радехів

LEONI Wiring Systems UA GmbH

Німецька компанія LEONI створить п'ять тисяч робочих місць не у Сокалі, а Радехові.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, найбільший промисловий інвестор у Львівській області – компанія LEONI Wiring Systems UA GmbH, яка спеціалізується на виробництві кабельних систем для автомобільної промисловості, наразі зупинився на земельній ділянці під будівництво заводу у Радехівському районі.

"Завод LEONI у Стрию уже не може збільшувати обсяги виробництва через брак кадрів. Відповідно постало питання будівництва ще одного підприємства. Одна із головних вимог: це достатня кількість кваліфікованих працівників, які б мали змогу доїжджати на роботу. Ділянка у Радехівському районі розміщена у такому  місці, куди можна добиратися з Червонограда, Кам’янка-Бузького та Сокальського районів", – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом планується, що на виробництві працюватиме від 2,5 до 5 тисяч осіб.

Нагадаємо, нещодавно представники компанії розглядали землю у Сокальському районі: Сокальська міська рада пообіцяла інвесторам, що готова відремонтувати усі необхідні дороги, яким буде користуватись підприємство.

Зазначимо, у Золочівському районі можливість відкриттяще одного підприємства розглядає ТзОВ "Електроконтакт". А бельгійська компанія, яка спеціалізується на виробництві меблів, планує перенести до України своє виробництво.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.