Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

Вівторок, 1 грудня 2015, 11:42

Депутатам Львівської облради забракло грошей на оренду авто

Львівська облрада

Львівські депутати внесли зміни у план закупівлі на 2015 рік та дозамовили ще декілька товарів та послуг.

Про це йдеться у додатку до річного плану закупівель Львівської обласної ради на 2015 рік.

Відтак, із обласного бюджету новообрані депутати виділили 198 тис грн на придбання обладнання та інвентарю, нагрудні знаки – 7 тис 800 грн, кейси на ділові папери з пласмаси – 13 тис грн, друкована продукція – 20 тис грн, папір – 40 тис грн, конверти – 2 тис 600 грн, поштові марки – 2 тис 600 грн.

Окрім цього депутатам облради забракло коштів, виділених на початку року, на оренду авто (облрада виділила додаткові 13 тис 300 грн), утилізацію відсортованих металевих матеріалів (10 тис грн) та обстеження технічної та комп'ютерної техніки (3 тис 300 грн).

Нагадаємо, на початку року управління майном спільної власності Львівської облради оприлюднило позиції річного плану закупівель на 2015 рік: у списку було 82 позиції.

Зазначимо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від «Об'єднання «Самопоміч», а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.