Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 1 грудня 2015, 12:44

Садовому визначили зарплату та премії

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий отримуватиме 3336 грн заробітної плати, 50% надбавку до посадового окладу та преміювання.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 1 грудня, депутати міськради встановили умови оплати праці Львівського міського голови.

Відтак, Андрію Садовому присвоєний 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування, встановлено надбавку за вислугу років у розмірі 20% до посадового окладу з врахуванням доплати за ранг.

Окрім цього Садовий отримуватиме 3336 грн заробітної плати та надбавку за високі досягнення у праці, у розмірі 50% окладу, з врахуванням надбавки за ранг та вислугу років.

Також кожного місяця Садовий отримуватиме премії, окремо йому виділятимуть премії з нагоди державних і професійних свят, у максимальному розмірі, а також матеріальну допомогу та допомогу на оздоровлення.

Нагадаємо, 19 листопада на сесії Львівської облради новообраному голові облради Олександру Ганущину присвоїли ранг держслужбовця та визначили посадовий оклад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.