Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

chernigov.mesto.ua

Вівторок, 1 грудня 2015, 16:00

На Львівщині у листопаді субсидія становила тисячу гривень

субсидії

У листопаді понад 290 тисяч сімей отримують житлову субсидію, середній розмір якої ситановить близько тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, на Львівщині житлову субсидію одержують вже 290 108 сімей. Порівняно з минулим роком, ця цифра зросла у 15 разів. Крім того, на опрацюванні перебуває ще 14 222 заяв та декларацій.

"Органи соціального захисту населення Львівщини готові, в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує", – зазначив директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

Найвищі показники призначення у Дрогобицькому районі (100%), Сокальському районі (99,8%), у Стрию (99%), найменші у Турківському (86,6%), Бродівському (89,8%) та Кам’янка-Бузькому (90%) районах.

Зазначимо, середній розмір призначеної житлової субсидії станом на листопад становив близько 1000 грн. А прогнозований середній розмір станом на грудень поточного року становитиме 1800 грн.

Нагадаємо, у листопаді середній розмір субсидії на Львівщині становив тисячу гривень, а у жовтні – не перевищував 202 грн. Як наголошував Мартиняк наприкінці жовтня, розмір субсидії на Львівщині для осіб, які користуються індивідуальним опаленням, за попередніми розрахунками, становитиме у середньому 1850 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.