Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво на розі Соснової-Варшавської

ФБ Варта 1

Реклама,   Середа, 2 грудня 2015, 13:12

Зінкевича підозрюють в організації нападу на майно забудовника на розі Соснової-Варшавської

будівництво на розі Соснової-Варшавської

"Львівоблагропромбуд" підозрює депутата Львівської міської ради Ігора Зінкевича в організації хуліганського нападу, що супроводжувався нищенням майна забудовника та порушенням громадського порядку на розі вул. Соснової-Варшавської.

Львівське обласне кооперативне міжгосподарське об’єднання з агропромислового будівництва "Львівоблагропромбуд", що є забудовником розі вул. Соснової-Варшавської повідомило, що 1 грудня 2015 року у відділ продажу забудовника зателефонував невідомий і зазначив, що антиреклама проти "Львівоблагропромбуд" була організована новобраним депутатом Львівської міської ради, громадським діячем, засновником Варти-1 та працівником Львівського міського управління МВС Ігорем Зінкевичем за суму у 10 000 доларів США.

Невідомий також зазначив, що незабаром оприлюднить більш детальну інформацію.

21 листопада 2015 року Львівське обласне кооперативне міжгосподарське об’єднання з агропромислового будівництва "Львівоблагропромбуд" подало заяву до Шевченківського райвідділу у Львівській області про порушення кримінальної справи проти Ігора Зінкевича, як організатора хуліганського нападу розі вул. Соснової-Варшавської.

Нагадаємо, що 20 листопада на розі вулиці Соснова-Варшавська виник конфлікт між забудовником та мешканцями сусідніх будинків.

Невідомі люди у нетверезому стані знищили паркан на земельній ділянці для будівництва будинку, не пустили техніку на територію, і так нанесли забудовнику збитків у сумі на 100 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.