Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Шурма

Середа, 2 грудня 2015, 10:34

Шурма чекає від Гузя вибачення за наклеп

Ігор Шурма

Нардеп Ігор Шурма наголошує, що заява Ігоря Гузя про неповагу до жерт Голодомору є провокацією та чекає від нього вибачень за наклеп.

Про це повідомив народний депутат України від Ігор Шурма на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами депутата з Львівщини, нардеп від Народного Фронту Ігор Гузь, звинувативши його у неповазі до жертв сталінського Голодомору 1932-1933 років, вдався до маніпулятивних провокацій, знявши на камеру фрагмент зачитання заяви, а не момент вшанування пам'яті.

"Вважаю, що провокація Гузя не робить честі народному депутату, який вдається до відвертого маніпулювання, навішування ярликів на політичних опонентів, розпалювання ворожнечі, і чекаю на публічні вибачення. Залишаю за собою право звернутися до суду, аби захистити свої честь та гідність", – наголосив Ігор Шурма.

Нагадаємо, раніше Ігор Шурма у коментарі Варіантам повідомив, що вважає провокацією відео, виставлене у соцмережах нардепом Ігорем Гузем, яке нібито засвідчує, що Шурма "не встав зі свого робочого місця під час звернення до світової спільноти щодо визнання Голодомору як геноциду українського народу".

 Відео можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.