Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

streets-kharkiv.info

Середа, 11 липня 2012, 14:09

Антипаркувальних стовпців у Львові стає більше

Стовпців, які б забороняли автівкам паркуватися на тротуарах та пішохідних зонах, у Львові побільшало. Кілька днів тому активісти руху «Дайте пройти!» за свої кошти облаштували тротуар на площі Галицькій.

Кілька осіб зібрали 1000 гривень та поставили стовпці на площі Галицькій. Ще один заїзд на цій площі планують перекрити клумбою і таким чином вибороти для пішоходів тротуар.

За свої ж кошти активісти хочуть облаштувати стовпцями тротуари на вул. Миколи Вороного.

Нагадаємо, не так давно в мережі Facebook створилася група «Дайте пройти!», яка бореться з водіями, котрі паркують свої авто в недозволених місцях у Львові: на пішохідних переходах, тротуарах, паркових доріжках та ін. Активісти групи спочатку розміщували в Інтернеті фото автомобілів порушників, дискутували. Далі вони провели дві протестні акції, вийшовши на вулиці міста та озброївшись наліпками «Мені плювати на всіх, паркуюсь, де хочу». Потім в дискусіях народилася ініціатива встановлення антипаркувальних стовпців на вулицях міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.