Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сквер на вул. Петлюри

city-adm.lviv.ua

Середа, 2 грудня 2015, 17:08

На вул. Петлюри у Львові облаштували сквер за 400 тисяч

сквер на вул. Петлюри

Реконструкція скверу на вул. Петлюри, 17 за майже півмільйона: встановили лавки та зробили освітлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, за словами голови Залізничної районної адміністрації Надії Банах, впродовж вересня та жовтня міська влада спільно з підприємцями та спонсорами провела реконструкцію скверу на вул. Петлюри, 17.

На облаштування громадського простору з міського бюджету витрачено 405 тис. грн, а загальна площа відремонтованих хідників становить 830 м², з яких 230 м² відремонтовано за кошти підприємців.

У процесі реконструкції скверу було встановлено 5 опор вуличного освітлення та приведено до належного стану скульптуру, за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища сквер озеленили.

«Ми закупили та висадили 7 саджанців гостролистого клену, з яких 3 штуки – червонолистого клену Royal Red, та 4 штуки – клену drummondii, 10 кущів-багаторічників спіреї, 4 кущі ялівця та 1 кизильник», – зазначила Надія Банах.

За спонсорські кошти в сквері на вул. Петлюри також встановлено 10 лавок і 10 урн для сміття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.