Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

закордонний паспорт

tsn.ua

П'ятниця, 4 грудня 2015, 11:08

З наступного року можуть ввести візовий режим з Росією

закордонний паспорт

Секретар РНБО переконаний, що візовий режим з Росією має запрацювати з 2016 року

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов припускає введення візового режиму з Російською Федерацією з 2016 року.

"Ще в 2014 році РНБО ухвалила рішення про введення візового режиму з РФ і доручила Кабміну реалізувати це завдання. Вже перший етап цієї задачі реалізовано. На територію України громадянин Росії може потрапити тільки по закордонному паспорту. Але я переконаний, що з нового року ми повинні ввести реальний і достатньо жорсткий візовий режим з РФ", – зазначив Олександр Турчинов.

За його словами, уряд не прискорює введення візового режиму з тієї причини, що в Росії перебуває багато українців, і Росія застосує дзеркальні заходи.

Нагадаємо, Петро Порошенко увів у дію рішення РНБО щодо оборонного бюджету країни на 2016 рік, згідно з яким уряду пропонується збільшити видатки у бюджеті-2016 на оборону в обсязі 5% від валового внутрішнього продукту, а фінансування потреб передбачити в обсязі не менше 100 млрд грн із державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.