Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбірська районна рада

П'ятниця, 4 грудня 2015, 11:55

Самбірські депутати просять Синютку не змінювати автобусні зупинки у Львові

Самбірська районна рада

Депутати Самбірської районної ради звернулися до Синютки та Садового з проханням не змінювати кінцкеві зупинки міжміських маршруток.

Про це повідомила прес-служба Самбірської районної ради.

Відтак, вчора, 3 грудня, на засіданні другої сесії Самбірської районної ради нового скликання, новообрані депутати вирішили звернутися до голови Львівської ОДА Олега Синютки та міського голови Львова Андрія Садового щодо збереження існуючих маршрутів автобусного пасажирського транспорту.

Зокрема йдеться про маршрутки, які курсують у напрямку Самбірського, Старосамбірського та Турківського районів, кінцевою зупинкою яких у Львові є АС-8, тобто Головний залізничний вокзал.

Зазначимо, депутати вирішили звернутися з проханням через те, що були пропозиції перенести кінцеву зупинку автобусного сполучення Самбірського напрямку з Головного залізничного вокзалу в район передмістя Львова, поблизу ТЦ "Метро". 

Нагадаємо, 3 грудня, на нараді голови Львівської ОДА Олега Синютки з представниками автотранспортних підприємств, які здійснюють приміські та міжміські пасажирські перевезення, було вирішено, що приміські та міжміські автобусні маршрути, які перевозять пасажирів, повинні доїжджати лише до кінцевих автостанцій у межах Львова.

Тоді ж перевізники влаштували пікет перед Львівською ОДА, вимагаючи не змінювати кінцеву зупинку на Приміському вокзалі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.