Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

П'ятниця, 4 грудня 2015, 13:38

Львівські волейболісти зіграють у п'ятому турі Суперліги з «Локомотивом»

ВК «Барком-Кажани»

Сьогодні львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» зіграє матчі 5 туру Суперліги з діючим чемпіоном України харківським «Локомотивом».

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, матчі проходитимуть 4 та 5 грудня у палаці спорту «Галичина» та стануть центральними не тільки у 5 туру чемпіонату Суперліги, а й одними з центральних в усьому чемпіонаті загалом.

Наразі «Локомотив» лідируює в турнірній таблиці, маючи у своєму активі стовідсотковий показник перемог та максимальні 24 очки. А львівські «Кажани», за підсумками восьми ігор, набрали на три очки менше, ніж «Локомотив».

Для команди польського фахівця Яна Суха домашні матчі проти «Локомотива» будуть чудовим шансом наздогнати, а то й обійти суперника в турнірній таблиці.

Зазначимо, нещодавно «Барком-Кажани» та «Локомотив» зустрілися у Кубку України, де львівська команда програла харків'янам. Однак за словами тренера «Кажанів» Яна Суха, зазначив, що у Львові вболівальник побачить уже інші матчі.

Матчі відбудуться 4 грудня о 19:00 год, а 5 грудня – о 12:00 год. Вхід на обидва матчі – вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.