Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуральня

mvs.gov.ua

П'ятниця, 4 грудня 2015, 17:01

Організатора підпільного горілчаного цеху у Червонограді засудять на сім років

гуральня

Незабаром судитимуть організатора цеху у Червонограді, де зловмисники виготовляли фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, у вересні, після того, як у магазинах Львівщини було виявлено горілчані вироби невідомого розливу, правоохоронці з’ясували, що фальсифікат продукували у Червонограді в боксах одного із гаражних кооперативів, а організував незаконне виробництво алкоголю місцевий мешканець.

18 вересня у нього були проведені обшуки під час яких поліція виявила та вилучила обладнання для розливу фальсифікату, 230 літрів спирту у пластикових каністрах,430 літрів горілки у запаяних пакетах  без маркування та 1085 пляшок підробленої горілки з етикетками відомих брендів та підробленими акцизними марками.

Наразі суд має розглянути обвинувальний акт щодо організатора підпільної гуральні, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.