Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Антон Пузиревський

П'ятниця, 4 грудня 2015, 17:35

Львівська поліція стає реактивнішою

Антон Пузиревський

Новопризначений начальник львівської поліції Антон Пузиревський відзвітувався про виконану в листопаді роботу.

Середній час реагування патрулів львівської поліції становить дев'ять хвилин. На виконання завдань копи витрачають в середньому сорок хвилин. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив нещодавно призначений керівник львівської патрульної поліції Антон Пузиревський.

Так з початку роботи поліції у Львові стягнуто штрафів на суму близько одного мільйона шістот п'ятдесяти тисяч, з них сплачено трохи більше мільйона. За добу поліцейські складають близько двохсот постанов.

Від початку роботи поліція по гарячих слідах розкрила сто двадцять два злочини: переважно крадіжки, грабежі.

Разом з муніципальною дружиною поліцейські відправили евакуатором на штрафмайданчик шістдесят вісім транспортних засобів.

Як зауважив Антон Пузиревський, збільшилась статистика зафіксованого водіння автомоблів у нетверезому стані. Так, в жовтні таких випадків було сто дванадцять, в листопаді − сто п'ятдесят три. На думку начальника поліції це спричинено уважністю патрулів, які все частіше виявляють нетверезих водіїв з кермом.

Також сьогодні кеерівництво львівськї поліції представило ряд нововведень. Для роботи поліції в складних погодніх умовах на кожен екіпаж виділено дощовики. В двадцятьох екпіажів поліції є термінали для миттєвої оплати штрафу на місці кредиткою. Ще двадцять терміналів знаходяться в адміністрації як резерв. В планах обладнати всі екпіажі такими терміналами.

Для відновлення сил львівські копи мають спеціально обладнане приміщення, яке раніше було гаражем.

Нагадаємо, що Антона Пузиревського було призначено начальником львівської поліції в середині листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.