Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас "Хаммер"

Понеділок, 7 грудня 2015, 12:47

"Хаммер" не дає Криму електрифікуватись

Тарас "Хаммер"

Один з керівників львівського «Правого сектора» та заступник начальника ПС на військово-політичній операції «Блокада Криму» Тарас "Хаммер" очолює оперативні групи активістів, які заважають працівникам ДП НЕК «Укренерго» відновити часткове електропостачання в Крим.

Про це повідомляє прес-служба руху «Правий сектор». Зокрема, в повідомленні йдеться про те, що сьогодні вночі до повалених опор ЛЕП виїхали оперативні групи «Правого сектора» на чолі з заступником начальника ПС на військово-політичній операції «Блокада Криму» Тарасом "Хаммером". На місці подій ситуацію контролюють бійці ВПК «Айдар».

О п'ятій ранку оперативні групи «Правого сектора» на чолі з заступником начальника ПС на військово-політичній операції «Блокада Криму» Тарасом "Хаммером" зупинили спробу працівників «Укренерго» відновити подачу світла до окупованого Криму по лінії електропередач «Каховська-Титан».
Працівники «Укренерго» приїхали до повалених опор та намагалися підготувати лінію до пуску струму. Однак їм вдалося лише встановити запобіжники.
"Наразі активісти військово-політичної операції «Блокада Криму» контролюють ситуацію. Вони будуть тримати охорону ЛЕП до 10 години ранку", – повідомив керівник ПС на блокаді Криму "Хорват".

За повідомленням «Укренерго», станом на 10:15 продовжується блокування доступу ремонтних бригад ДП НЕК «Укренерго» для виконання завершальних робіт з підготовки ПЛ 220 кВ Каховська-Титан до включення.?

Нагадаємо, що в липні було припинено електропостачання в Крим. Наприкінці листопада «Укренерго» провело роботи по вдновленню лінії електропередач «Каховська-Титан» щоб частково відновити постачання елктрики до окупованого Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.