Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 8 грудня 2015, 16:13

Сім'ї учасників АТО побилися з депутатами від Свободи

Львівська облрада

Родичі учасників АТО увірвалися в сесійну залу Львівської облради та вчинили сутичку з Русланом Кошулинським та іншими депутатами ВО "Свобода".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні, 8 грудня, пікетувальники, які від початку сесії мітингують під стінами Львівської облради, увірвалися у сесійну раду, вчинивши сутичку із депутатами від фракції ВО "Свобода" та Русланом Кошулинським.

Представниця ГО "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих" Леся Турашвіллі пояснила, що вони вимагають від свободівців офіційного спростування неправдивої інформації, поширеній в одному із львівських ЗМІ представниками партії. У цьому матеріалі, за її словами, учасників АТО депутати від ВО "Свободи" назвали "алкоголіками" та "фейковими".

До родичів учасників АТО також долучилися перевізники, які виступають проти зміни кінцевих зупинок міжміських маршрутів.

Наразі голова Львівської облради Олександр Ганущин зазначив, що засідання продовжитиметься із розгляду питання про створення спеціальної комісії, яка повинна розглянути усі вимоги перевізників.

Зазначимо, сьогодні вранці перед облрадою зібралися протестувальники: медики, які вимагають індексації зарплат, родини учасників АТО, які виступають за створення Центру підтримки АТО, та мисливці, в яких свободівці з попередньої каденції Облради забрали землі мисливських угідь в Стрийському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.