Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Четвер, 10 грудня 2015, 11:29

Ганущин назвав свою резиденцію у Брюховичах звичайним будиночком

Олександр Ганущин

Будинок Олександра Ганущина у Брюховичах вартує два мільйони та займає понад 350 квадратів.

Як дослідили журналісти газети "Експрес", голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин живе у приватному будинку у Брюховичах, що на вул. Далекій, 17, загальною площею 367,7 кв. м, з яких житлова площа –151,9 кв. м.

Цей будинок у 2012 році був офіційно зареєстрований на дружину голови облради Соломію Ганущин та складається з 6 кімнат та кухні. Загальна вартість будинку – 1,128 млн грн, проте, за словами ріелторів, реальна вартість такого будинку становила в 2012 році не менше 2 млн грн.

Олександр Ганущин розповів газеті "Високий замок",  що цей будинок купили для нього батьки.

"Ще у 2008 році батьки купили нам будинок у Брюховичах. Це не елітний, а звичайний район, де є оббита дорога", – зазначив Олександр Ганущин.

Зазначимо, у своїй декларації за 2014 рік Ганущин, який працював головним консультантом по зв’язках із органами місцевого самоврядування та державної влади адвокатського об’єднання "Матвіїв і партнери" та є радником народного депутата Ярослава Дубневича на громадських засадах, задекларував лише 248 тис грн загального доходу, а його зарплата не перевищувала 15 тис грн.

Фото: газета "Експрес"

Також він продав квартиру та придбав машину – іномарку Chery Tiggo 2014 року випуску за 203 тис грн.

Його дружина, Соломія Ганущин працює у Львівському регіональному інституті державного управління при Президентові України, а раніше буда чиновницею у головному управлінні охорони здоров'я Львівської ОДА та помічником народного депутата. Минулого року вона офіційно заробила 6 954 грн, а з майна задекларувала земельну ділянку, квартиру та будинок у Брюховичах.

Нагадаємо, 19 листопада на першій сесії Львівської обласної ради VII скликання депутати обрали головою облради Олександра Ганущина, який пройшов у раду від Блоку Петра Порошенка, рініше був членом Народного Руху України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.