Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

національна поліція

Четвер, 10 грудня 2015, 12:13

4 серпня українці відзначатимуть День поліції

національна поліція

Петро Порошенко затвердив 4 серпня Днем Національної поліції України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні, 10 грудня президент Петро Порошенко підписав указ про встановлення в Україні нового свята – Дня Національної поліції України.

Відтак, починаючи з 2016 року, це свято відзначатиметься 4 серпня – у день підписання Порошенком закону "Про Національну поліцію". При цьому, Дня міліції в Україні більше не буде.

Також Порошенко затвердив символіку Національної поліції України: емблему, прапор та порядок їх використання.

Зокрема, емблемою Національної поліції України є срібна (біла) восьмикутна зірка, у центрі якої розміщено зображення малого Державного Герба України.

Прапором Національної поліції України буде прямокутне полотнище темно-синього кольору у центрі якого розміщено емблему Національної поліції України.

Нагадаємо, у Львові нова поліція розпочала працювати 23 серпня. А 2 вересня уряд офіційно оголосив про створення Національної поліції – центрального органу виконавчої влади, який підпорядковується МВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.