Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет шахтарів

loda.gov.ua

Четвер, 10 грудня 2015, 15:49

Червоноградські шахтарі влаштували пікет перед будівлею Львівської ОДА

пікет шахтарів

Сьогодні гірники пікетували будівлю Львівської ОДА, вимагаючи погасити заборгованість із заробітної плати.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, близько сотні шахтарів з Червонограда зібралися перед Львівською ОДА з плакатами, вимагаючи вчасної виплати заробітної плати, підвищення зарплати та виділення коштів на фінансування галузі.

Як зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, який вийшов до шахтарів, незабаром буде представлена програма розвитку та інвестування вугільної сфери, яка міститиме економічні та фінансові розрахунки для збільшення обсягів видобутку й переоснащення шахт області.

"Не чекаючи на кошти з державного бюджету, ми з керівництвом "Львіввугілля" розпочали розробку державної програми на фінансування модернізації шахт. Тобто ми готуємо бізнес-план на отримання інвестицій з усіх можливих джерел. Його в подальшому подамо на розгляд профільної комісії при Кабміні. І до кінця місяця, ми плануємо завершити цей проект з відповідними фінансовими і економічними розрахунками", – наголосив Ростислав Замлинський.

За його словами, Львівська ОДА підготувала пропозиції щодо додаткового фінансування з держбюджету на 2016 рік. Зокрема, щодо необхідності державної підтримки вугільної галузі – 480 млн грн та технічного переоснащення – 436 млн грн.

Нагадаємо, наразі понад 1200 працівникам "Львіввугілля" заборгували заробітну плату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.