Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Стояновський

П'ятниця, 11 грудня 2015, 10:55

Лікар Стояновський живе без житла

Ігор Стояновський

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Ігор Стояновський не задекларував нерухомості, а його сім'я має дачу та землю.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, власної нерухомості у новообраного депутата немає, натомість члени його сім’ї задекларували земельну ділянку площею 678 кв. м та садовий будинок на 210 кв. м.

У минулому році Ігор Стояновський, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова, задекларував 131 027,72 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 90 076,90 грн, дохід від викладацької діяльності у Львівському національному медичному університеті ім. Д.Галицького – 40 950,82 грн.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 51 106,95 грн.

Їздить Стояновський на Skoda Fabia 2006 року випуску, його сім’я обходиться без власного авто.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань Ігор Стояновський та члени його сім’ї не мають. А із фінансових зобов'язань депутата – утримання майна на 56 000 грн та інші витрати – 50 400 грн.

Його сім'я заборгувала 20 000 грн за утримання майна.

Зазначимо, Ігор Стояновський – член правління львівського осередку Асоціації хірургів України, член Українського лікарського товариства у Львові. Упродовж 2009-2012 років брав активну участь у підготовці й проведенні медичного забезпечення Євро-2012 у Львові.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Стояновський (офіційно – безпартійний) був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.