Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Коляда

П'ятниця, 11 грудня 2015, 18:30

Садовий укуківець Коляда живе на одну зарплату

Максим Коляда

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Максим Коляда задекларував лише заробітну плату.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

У минулому році Максим Коляда, асистент кафедри психології Українського Католицького Університету, задекларував 4 200 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 229 789 грн, з них 287 789 – від провадження підприємницької діяльності.

Власного майна новообраний депутат не має, натомість члени його сім’ї задекларували земельну ділянку площею 5700 кв. м, житловий будинок на 57,7 кв. м.

Немає у Коляди та членів його сім’ї авто, рахунків у банках та фінансових зобов’язань.

Зазначимо, Максим Коляда з 2013 року є співзасновником та керівником громадської організації Центр освітніх інновацій «Провентус», а у 2010-2013 роках був головою громадської організації «Львівська обласна федерація флорболу». У 2008-2013 роках викладав у Інституті громадського лідерства.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Максим Коляда (офіційно – безпартійний) був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.