Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

veselahata.com

Середа, 11 липня 2012, 17:48

Рішення Львівської облради про пільгове перевезення ветеранів УПА не виконується

Рішення Львівської обласної ради, яке стосується пільгового перевезення ветеранів УПА та репресованих громадян, перевізниками не виконуються. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Від ветеранів, які мають право на пільгове перевезення у громадському транспорті, надходять численні скарги про те, що водії відмовляються везти їх безкоштовно. А часто дозволяють собі образи у бік літніх людей.

Варто зазначити, що рішення стосовно пільгового перевезення реабілітованих та потерпілих від політичних репресій ухвалене ще 20 жовтня 2011 року. А 20 грудня 2011 року рада затвердила Концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2011-2015 роки, якою також передбачено одним із пунктів у конкурсному відборі перевізників вказувати безкоштовне перевезення ветеранів УПА, репресованих та реабілітованих (віком понад 60 років), – про це йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.