Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

біженці

tsn.ua

Понеділок, 14 грудня 2015, 09:27

Німеччина обмежить прийом біженців зі Сходу

біженці

Канцлер Німеччини Ангела Меркель хоче обмежити в‘їзд мігрантів до країни.

Про це повідомляє Euronews.

Під тиском критиків Ангела Меркель заявила, що хоче зменшити кількість мігрантів, які прибувають до Німеччини, проте вона не назвала конкретних цифр.

Намір обмежити свою "політику відкритих дверей" німецький канцлер оголосила напередодні з‘їзду своєї партії християнських демократів.

Дії Меркель останнім часом критикують навіть однопартійці, однак вона наполягає, що просто закрити в‘їзд для шукачів притулку – це не вихід.

"Йдеться про те, щоб зменшити кількість мігрантів на нашій території не шляхом односторонніх рішень Німеччини, а завдяки спільним зусиллям усіх європейських держав, а також завдяки боротьбі з причинами, що змушують людей залишати свої країни", – наголосила Меркель.

Зазначимо, кількість мігрантів, які прибувають до Німеччини, до кінця року, за попередніми підрахунками, перевищить один мільйон.

Раніше рішення Меркель приймати усіх вихідців з Сирії, незалежно від того, через яку країну вони потрапили до ЄС, чимало німців зустріли із острахом. Консервативні однопартійці канцлера хочуть обмежити кількість мігрантів вже до місцевих виборів, що пройдуть у березні у трьох регіонах.

Нагадаємо, станом на 11 грудня, за останні три місяці до Євросоюзу прибуло більше 400 тисяч біженців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.