Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

ipress.ua

Понеділок, 14 грудня 2015, 13:28

У пункті пропуску Рава-Руська затримали поляка з доларами, євро та злотими

пункт пропуску

Поляк намагався приховати від митного контролю 9000 доларів, 6700 польських злотих та 3580 євро.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вчора, 13 грудня, у пункті пропуску Рава-Руська працівники митниці вилучили у громадянина Польщі значну кількість незадекларованої валюти.

"Повертаючись з України в Польщу легковим автомобілем, іноземець обрав для руху смугу спрощеного митного контролю "зелений коридор", чим заявив про відсутність в нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Під час митного оформлення виникла підозра щодо наявності в автомобілі предметів та товарів, які підлягають обов’язковому письмовому декларуванню. Тож автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів, де  в панелі приладів автомобіля було виявлено валютні цінності, а саме: 9000 доларів, 6700 польських злотих та 3580 євро", – зазначили у прес-службі податкової.

За цим фактом, за ознаками ст. 471 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил, а усю валюту вилучено, справу скеровано до суду.

Загалом з початку цього року працівники Львівської митниці ДФС  зафіксували 14 випадків затримання валюти на загальну суму майже 5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.