Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 14 грудня 2015, 18:29

Корчагін буде гартувати сталь у Львівській ОДА та обласній раді

Львів

Капеланом Львівської облдержадміністрації та обласної ради став отець Андрій Корчагін.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 14 грудня, під час апаратної наради голова Львівської ОДА Олег Синютка представив отця Андрія Корчагіна – капелана облдержадміністрації та обласної ради.

Отцеві Андрію цей статус присвоєно декретом курії Львівської архієпархії УГЦК.

"У кожній християнській державі, яка має багато державних чи недержавних спільнот, на прохання тієї чи іншої структури, де є християни, Церква дає священика. Це робиться задля того, щоб капелани допомагали людям, які вагаються, прийняти вірне рішення. Ми маємо хороший досвід капеланства у нашому війську та в інтернатах. Тому відгукнулися на прохання й цієї структури", – зазначив отець Андрій Корчагін.

За його словами, капелан у державній структурі ні на що не впливатиме.

Отець Андрій Корчагін буде також капеланом Львівської обласної ради. У приміщенні Львівської ОДА капеланові виділять окреме приміщення.

Нагадаємо, з 2010 року у Львівській міській раді є свій капелан. До 2012 року ним був отець Орест Фредина, опісля – отець Павло Дроздяк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.