Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська митниця

Вівторок, 15 грудня 2015, 11:30

Львівщина експортує до Європи проводи, а імпортує – секонд-хенд

Львівська митниця

У листопаді цього року на Львівській митниці ДФС було оформлено понад 6,8 млрд. грн. експортно-імпортних операцій.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Загалом, впродовж листопада було здійснено оформлення переміщених товарів через митний кордон України на Львівськіймитниці на суму понад 6,8 млрд. грн.

З цієї кількості імпортовано товарів на суму близько 4,3 млрд. грн., експортовано на суму близько 2,5 млрд. грн., що складає відповідно 63 % (імпорт) та 37 % (експорт) загального обсягу зовнішнього товарообміну. У порівнянні з жовтнем 2015 року, цей обсяг збільшився на 12,4%, при цьому, об’єми імпорту збільшились на 12,5 %, а експорту – на 12,1 %.

У листопаді року Львівською митницею оформлено 18 507 митних декларацій, з яких 46 % оформлено в режимі імпорту та 34 % в режимі експорту.

Імпорт товарів у листопаді здійснювався, в основному, з таких країн: Польща – 34,5 %, Німеччина – 15,8 %, Чехія – 4,0 %. Серед основних імпортних товарів були: проводи ізольовані (4,3 % від загалу), речі бувші у вжитку (4,1 % від загалу), прокат плоский з вуглецевої сталі (3,4 % від загалу).

Експорт товарів здійснювався, в основному, у такі країни: Польща (27,1 %), Німеччина (12,0 %), Чехія (6,8 %). Серед основних експортних товарів були: проводи ізольовані (22,1 % від загалу), меблі для сидіння (7,5 % від загалу), шрот соєвий (2,5 % від загалу). 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.