Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

skole-region.org.ua

Вівторок, 15 грудня 2015, 13:55

На Сколівщині відремонтували дорогу на Славське

ремонт доріг

У Сколівському районі дорожники відновили більшу частину траси Славське-Хащоване – ремонт продовжать навесні

Про це повідомила прес-служба Сколівської РДА.

Відтак, станом на 15 грудня, підрядник завершив ремонт на ділянці дороги Славське-Хащова, було відновлено понад 5 км асфальтового покриття.

"Нам вдалось відновити асфальт на ділянці, котра відкриває доступ до відпочинкових комплексів Сколівщини, зокрема таких як "Захар Беркут". Вже у наступному році ми готуємось відремонтувати частину траси від села Хащованого до межі із Закарпатською областю, що значно покращить транспортне сполучення та сприятиме розвиткові туризму обох регіонів", – наголосив голова Сколівської райдержадміністрації Ігор Свистун.

Ремонт дороги здійснює підрядна організація ТОВ "Автомагістраль-Південь".

Зазначимо, на дорозі Славське-Хащова залишається лише покласти кінцевий верхній шар асфальту. Через відсутність сприятливих погодних умов ці роботи продовжать вже навесні 2016 року.

Нагадаємо, у 2014 році голова Сколівської районної державної адміністрації Ігор Свистун отримав 24 тис.грн допомоги з безробіття, а задекларував – 52 895 грн загального доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.