Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 16 грудня 2015, 10:33

Садовий визначився з командою заступників

Андрій Садовий

Міський голова Андрій Садовий оприлюднив список заступників міського голови, який запропонує на сесії міської ради для затвердження.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Андрій Садовий повідомив, що вже визначився із першим заступником міського голови, заступником міського голови з розвитку, заступником міського голови з питань економіки та містобудування та дав короткі резюме.

З посадою заступника мера з гуманітарних питань міський голова ще не визначився.

"У четвер запропоную на сесії міської ради для затвердження наступну команду заступників міського голови Львова:

Віктор Пушкарьов – на першого заступника міського голови. Напрямок відповідальності - житлово-комунальна галузь, діяльність районних адміністрацій.

Протягом останнього року був в.о. першого заступника міського голови Львова. За освітою – інженер-хімік, закінчив Університет “Київська політехніка”. Працював на керівних посадах в теплоенергетичних компаніях Львова. 44 роки.

Андрій Москаленко – на заступника міського голови з розвитку. Напрямок відповідальності - проекти в галузі впровадження іноваційних технологій в усі галузі міста, координація ключових проектів розвитку. 

Очолює департамент “Адміністрація міського голови”, та є в.о. керівника Департаменту розвитку. Наймолодший управлінець топ-рангу в Львівській міській раді. Прийшовши в Ратушу у 2008 році в рамках проекту “Перший кар’єрний крок”. Швидко зробив блискучу кар’єру і тепер відповідає за впровадження провідних іноваційних проектів в місті. 
Закінчив ЛНУ за спеціальністю “Економіка підприємства”. Працює над кандидатською на економічному факультеті. 28 років.

Ростислав Дацків - заступник міського голови з питань економіки та містобудування.

Напрямок відповідальності - наповнення бюджету, залучення інвестицій, містобудівна галузь, управління комунальним майном.
Директор фінансової компанії "Еко-дім". Кандидат економічних наук. Закінчив Львівський національний університет, стажувався в Варшавському університеті. Аспірантура в Українській академії зовнішньої торгівлі. Поступив в Ризьку вищу економічну школу (Латвія) для отримання ступеня доктор бізнес адміністрування. Мав досвід законотворчої роботи – під час роботи в Інституті реформ написав 9 законопроектів, що стали законами. 44 роки."

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.