Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Прокуратура Львівської області

Середа, 16 грудня 2015, 11:37

На Львівщині у приватної фірми відсудили квартиру для військового

Прокуратура Львівської області

Прокуратура відсудила двокімнатну квартиру в Трускавці у приватної фірми на користь військовослужбовця.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, на виконання програми щодо забезпечення житлом окремої категорії військовослужбовців за кошти субвенцій державного бюджету на 2008 рік, між управлінням капітального будівництва Львівської ОДА та ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» було укладено договір про інвестування будівництва житла у 80-квартирному житловому будинку в Трускавці за рахунок бюджету області.

Кошти в розмірі 566 тис грн. були перераховані ще в 2008 році, однак в порушення умов договору квартира так і не була передана для військовослужбовця.

Відтак, прокуратура Львівської області звернулася до господарського суду з позовом до ТзОВ «Інвестиції і консалтинг» про зобов’язання передати Львівській ОДА квартиру.

За наслідками судового розгляду вказаної справи 10 грудня цього року було затверджено мирову угоду , а спірну квартиру в Трускавці передано на баланс області для подальшого надання її військовослужбовцю. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.