Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Середа, 16 грудня 2015, 13:38

Яценюк заборонив торгівлю з Кримом: лише гуманітарна допомога

Арсеній Яценюк

Уряд повністю заборонив постачання товарів та послуг до анексованого Криму.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Відтак, 16 грудня на засіданні уряду було вирішено заборонити поставки робіт, товарів і послуг за всіма митними режимами на тимчасово окуповану територію України.

За словами прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, виняток становитимуть особисті речі продукти харчування і гуманітарна допомога.

"Перше, надзвичайно важливе рішення – рішення про обмеження поставок продуктів і послуг в автономну республіку Крим, яка є тимчасово окупованою територією. Також буде заборонено переміщення з Криму. Винятком стануть лише особисті речі, соціально значущі продукти харчування та гуманітарна допомога. Рішення набуде чинності протягом 30 днів після його прийняття. Сьогодні уряд ухвалить це рішення", – наголосив Арсеній Яценюк.

Щодо електропостачання, то воно може здійснюватися виключно на підставі рішення Ради національної безпеки і оборони України.

Нагадаємо, у листопаді Петро Порошенко звернувся до Арсенія Яценюка щодо припинення транспортного сполучення з Кримом.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.