Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кораблі Росії

ukr.obozrevatel.com

Середа, 16 грудня 2015, 15:41

Майже тридцять російських кораблів було затримано у портах Туреччини

кораблі Росії

В турецьких портах було затримано 27 кораблів під російським прапором.

Про це повідомляє Українська правда.

За даними турецьких ЗМІ, сьогодні, 16 грудня, у портах Туреччини затримали російські кораблі у відповідь на дії російської сторони, яка починаючи з 24 листопада затримувала турецькі судна.

У відповідь Туреччина також вирішила затримати російські судна в портах. Станом на сьогодні число затриманих російських кораблів досягло 27 одиниць.

Як зазначається, судна затримують через виявлені недоліки під час перевірок в рамках меморандуму про торгівлю, дія якого охоплює регіон Чорного і Середземного морів.

Наразі представники Росії і Туреччини почали обговорювати вирішення проблеми, проте поки що невідомо, де і коли можуть відбутися переговори.

Нагадаємо, 24 листопада Туреччина повідомила, що її винищувачі F-16 збили російський бойовий літак СУ-24 після того, як він порушив повітряний простір країни на кордоні з Сирією. Міністерство оборони Росії підтвердило, що літак брав участь у бомбардування бойовиків у Сирії.

У результаті цього Росія вирішила вдатися до економічних санкцій.

ООН і НАТО у цьому інциденті підтримали Туреччину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.