Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Матис

інстаграм Романа Матиса

Четвер, 17 грудня 2015, 11:25

Матис очолить одне із управлінь Львівської ОДА

Роман Матис

Радник Синютки Роман Матис очолить управління інвестиційної діяльності Львівської ОДА.

Про це повідомив Роман Матис на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нещодавно Роман Матис погодився на пропозицію голови Львівської ОДА Олега Синютки, який запропонував йому очолити новостворене управління інвестиційної діяльності.

Зазначимо, минулого місяця Синютка погодив зміни до структури Львівської облдержадміністрації. Усього в установі працюватиме 648 осіб та буде створено нові підрозділи, зокрема, управління інвестиційної діяльності. Офіційно нова структура Львівської ОДА запрацює 16 січня 2016 року.

Нагадаємо, у листопаді Романа Матиса призначили радником голови Львівської ОДА Олега Синютки. Він обіймає посаду – радник з питань розвитку регіону та залучення інвестицій голови Львівської ОДА.

Роман Матис – громадський активіст, у декларації зазначив, що є приватним підприємцем. Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.