Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

lv.sfs.gov.ua

Четвер, 17 грудня 2015, 12:14

На Львівській митниці затримали вантажівку з товарами до Росії

пункт пропуску

У «Краковці» львівські митники затримали вантажівку, яка здійснювала переміщення вантажів до Росії через закритий пункт пропуску.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, нещодавно на митному пості «Краковець» у напрямку виїзду з України прибув вантажний автомобіль з напівпричепом під керуванням українця, який переміщував вантаж «Вуглець технічний» від українського підприємства на адресу однієї з чеських фірм.

Під час митного контролю митники встановили, що авто здійснював переміщення вантажів до Російської Федерації через пункт пропуску «Успенка – Матвіїв Курган», що розташований на непідконтрольній території, де припинено здійснення прикордонного, митного та інших видів контролю.

Працівники Львівської митниці ДФС склали протокол про порушення митних правил. Авто та напівпричіп, відповідно до ст. 511 Митного кодексу України, вилучено. Справу скеровано до суду, який і визначить покарання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.