Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд

volynnews.com

Четвер, 17 грудня 2015, 15:46

Крим залишиться з українською електрикою, але без товарів

уряд

Уряд прийняв постанову про припинення торгівлі з Кримом, залишивши електропостачання та гуманітарну допомогу.

Про це йдеться у постанові уряду № 1035 "Про обмеження поставок окремих товарів (робіт, послуг) з тимчасово окупованої території на іншу територію України та/або з іншої території України на тимчасово окуповану територію" від 16 грудня 2015 року. 

Відтак, заборонив поставки до Криму товарів та послуг за винятком особистих речей громадян, продуктів харчування, вартість яких не перевищує 10 тис грн та вогою не більше 50 кг.

Також у постанові зазначено, що заборона не поширюється на поставку електроенергії до Криму, стратегічних товарів та ввезення гуманітарної допомоги.

До переліку продуктів харчування, які можна перевозити увійшли: борошно пшеничне вищого сорту, хліб з борошна пшеничного вищого сорту, хліб з борошна пшеничного I сорту, хліб житньо-пшеничний, макаронні вироби, крупи гречані, рис, яловичина, свинина, сало, птиця, ковбаса варена I сорту, молоко жирністю 2,5 відсотка, сметана жирністю 20 відсотків, сир м’який, масло, яйця курячі, цукор, олія, картопля, сіль.

Нагадаємо, вчора уряд повністю заборонив постачання товарів та послуг до анексованого Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.