Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сквер святого Юра

Четвер, 17 грудня 2015, 17:59

На сквер Св. Юра у Львові виділили гектар землі

сквер святого Юра

Львівська міськрада встановила межі скверу на площі Святого Юра.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 грудня, на сесії Львівської міськради депутати затвердили межі скверів у Галицького районі та дали дозвіл на поділ земельної ділянки на площі Святого Юра.

Відповідно до ухвали, сквер св. Юра, площею 1,0640 га, внесено в перелік скверів Галицького району. Відтепер Галицька районна адміністраця має дозвіл на поділ землі у 2,6248 га на пл. Святого Юра.

Зазначимо, сквер і пішохідну зону на площі буде об’єднано в єдиний комплекс, а до кінця року тут курсуватиме громадський транспорт.

Як зазначив начальник управління природних ресурів та регулювання земельних відносин та в.о. директора департаменту містобудування міськради Сергій Коровайник, всі сквери у Львові облікуються ухвалою міської ради, а сквер на пл. Св. Юра був внесений в цю ухвалу, але в процесі реконструкції площі був виокремлений з переліку. Наразі, відповідно до мирової угоди, місто взяло на себе зобов’язання знову ж таки включити його в перелік скверів Галицького району.

Нагадаємо, директор департаменту містобудування Андрій Павлів написав заяву на звільнення, його обов'язки тимчасово виконує Сергій Коровайник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.