Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

індустріальний парк

lviv.comments.ua

Четвер, 17 грудня 2015, 18:32

Землю у Рясне 2 продадуть за 50 мільйонів

індустріальний парк

ТзОВ «СіТіПарк Львів» отримає земельну ділянку під будівництво індустрііального парку у Рясному 2 за 52,5 млн грн.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 грудня, на сесії міської ради депутати прийняли рішення про надання у власність ТзОВ «СіТіПарк Львів», яка є керуючою компанією індустріального парку, земельну ділянку на вул. Шевченка у мікрорайоні Рясне-2.

За словами в.о. директора департаменту містобудування Сергія Коровайника, перед ухваленням рішення було проведено відповідну експертну грошову оцінку, яка проводиться щоразу, коли продається земельна ділянка.

Відтак, вартість ділянки ставить 52,522 млн грн, площа – понад 100 тис кв. м.

Нагадаємо,1 жовтня на сесії Львівської міськради погодили надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу ТзОВ «СіТіПарк Львів» у промзоні «Рясне-2», де заплановане будівництво індустріального парку. Будівництво дасть змогу залучити 50 млн. євро інвестицій та 3 тис. нових робочих місць.

Зазначимо, філія голандської компанії «СТР» у Львові стала переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.