Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Відео

П'ятниця, 18 грудня 2015, 11:03

В інтернеті оприлюднено відео Новороздільської сірки зняте дроном

14 грудня у Львові відбувся круглий стіл, на якому учасники проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщині" представили громадськості, експертам та владі матеріали, зібрані ними в ході реалізації проекту.

На заході присутнім було представлено дрон-відео на екологічну тематику. Більшість з них не оприлюднювались раніше.

Зазначимо, що на території ДГХП "Сірка" функціонує несанкціоноване сміттєзваилще. Туди вивозить сміття фірма свого часу наближена до екс-народного депутата.

У липні редакція ІА "Варіанти" в партнерстві з фахівцями Товариства "Зелений хрест", кафедри нових медіа ЛНУ ім. І. Франка й Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА розпочали реалізацію проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини". 

Проект реалізується за сприянням Freedom House та Міністерства закордонних справ Норвегії. 

Проект "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" покликаний активізувати зусилля місцевої влади, громадськості та журналістів регіону на вирішення екологічних проблем, які є джерелами соціальної напруги і які перешкоджають інтеграції до ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.