Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

П'ятниця, 18 грудня 2015, 12:27

Адміністрація Садового отримає понад 300 тис грн

Львівська міська рада

Львівські депутати підтримали зміни до міського бюджету на 2015 рік: адміністрація міського голови Львова отримає 335 тис грн.

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Вчора, 17 грудня, на сесії Львівської міськради депутати ухвалили зміни до міського бюджету Львова на 2015 рік.

Відтак, у зв'язку із перевиконанням доходів, зокрема, за єдиним податком та орендною платою юридичних осіб, та завдяки надходженню субвенції з держбюджету, з міського бюджету планують витратити 95 тис грн – на управління "Секретаріат ради", 2 млн грн – на виконавчий комітет, 335 тис грн – на "Адміністрацію міського голови", 162 млн грн – отримає департамент житлового господарства, 11 млн грн – управління освіти.

Також передбачено 667 тис грн – на допомогу учасникам АТО зі Львова, 461 тис грн – на одноразові матеріальні допомоги для львів'ян, 354 тис грн – на відшкодування пільг та надання муніципальних субсидій, і 600 тис грн – на поточний ремонт доріг у Залізничному і Шевченківському районах.

Як зазначила керівник департаменту економічної політики Львівської міськради Ірина Кулинич, виділено 15 млн грн на закупівлю нових автобусів у "Електронтрансу" та придбання теплого й сезонного одягу для працівників ЛКП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.